11 Kasım 2014 Salı

Koç Ve Sabancı'nın 9 Aylık Satış Geliri 72 Milyar

Türkiye'nin iki büyük grubu olan Koç ve Sabancı, zorlayıcı piyasa koşullarına rağmen satışlarını artırmayı başararak küresel krizden etkilenmediklerini kanıtlamış durumdalar. Geçtiğimiz 9 aylık dönemde Koç Holding 51.3 milyar, Sabancı Holding ise 20.3 milyar lira satış gelirine ulaşmayı başardı. Bu iki prestijli dev holdingin toplam karı ise 3.5 milyar oldu.



En büyük yatırım dönemlerini yaşadıklarını belirten Koç ve Sabancı grubu, elde ettikleri satış geliri ile daha fazla atılım gerçekleştireceklerini açıklayarak bu olumlu sürecin devam edeceğini vurguladılar. Türkiye ekonomisi için de son derece önemli gelişmelerin yaşandığını vurgulayan Koç grubu CEO'su Turgay Durak, zorlu piyasa koşullarına rağmen ülkemizin potansiyelinin farkında olduklarını ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini söyleyerek ekonomik durgunluğun biteceği yönündeki umutları yeşertmeyi başarmış durumda.

Operasyonel karlılığı artırmak adına geliştirilen stratejilerin işe yaradığına dikkat çeken Koç ve Sabancı grubu yöneticileri, kurum içi verilen stratejik satış eğitimi çalışmalarının da bir hayli faydasını gördüklerini belirterek eğitimli iş gücüne ülkemizin her alanında ihtiyaç duyulduğunu bir kez daha kanıtlamayı başarmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder