2 Temmuz 2014 Çarşamba

LinkedIn Tüyoları


LinkedIn, profesyonel iş çevrenizi genişletmeye yarayan bir sosyal ağdır.

Mesleki vizyonunuzu geliştirebileceğiniz, kariyeriniz açısından size faydalı olabilecek yeni insanlarla bağlantı kurabileceğiniz ve bir network ağına sahip olabileceğiniz bu sosyal ağ sitesi sayesinde siz de kariyerinizde farklılıklar yaratabilirsiniz. Üstelik LinkedIn profiliniz aynı zamanda size muhteşem bir CV'ye sahip olma şansı da verir. Bitirdiğiniz okulları, gittiğiniz kursları, sahip olduğunuz belgeleri, sertifikalarınızı ve iş deneyimlerinizi ilgili alanlarda doldurarak kurumsal bir görünüşe kavuşabilirsiniz.

LinkedIn aynı zamanda size birçok iş fırsatı sunan bir iş arama platformudur. Firmaların açıkta olan pozisyonlarını görmenize, firma ile bağlantılı kişilerle kolayca iletişime geçmenize ve iş başvurusu yapmanıza imkan tanır. Ancak LinkedIn'da yapmanız gereken tek bir şey var: fark edilir olabilmek! Bunun için de kendinize güzel bir profil oluşturabilmelisiniz. Multimedya sunumları ve sizinle alakalı tüm projeleri gösterebileceğiniz bir portfolyo imkanı sunan LinkedIn'da tüm çalışmalarınızı söylemeniz yetmez! Çünkü bu çalışmaları bahsettiğimiz imkanlar sayesinde ispat da edebilirsiniz. Hem bu sayede iş verenler tarafından daha çok ciddiye alınırsınız.

Vizyonunu geliştirmek ve mesleki çevresini genişletmek isteyenlerin tercihi olan LinkedIn'da siz de bir profil oluşturarak hayallerinize adım adım ilerleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder