22 Ekim 2013 Salı

Donanımlı Bir Finansçı Olun

Bir şirketin mali durumu, o şirket için en önemli noktalardan biridir. Marka, ürün ve hizmet bazında yapılan geliştirmeler şirketin büyüme hızını ve hacmini etkiler. Her yapılan geliştirme yeni bir adım içi öncü olur. Marka özü, marka vaadi, marka imajı, ürün kalitesi, iletişim çalışmaları gibi durumlar bir şirket için fazlasıyla önemlidir. Profesyonel dünyada hep söylenen, bu ögelerin sıcak satıştan ve kardan daha önemli olduğudur. Fakat uzun vadede amaç yine mali duruma katkı sağlamaktır ve en nihayetinde finans tabloları yine en önemli şirket ögesi konumuna yerleşir.

Finans Eğitimi



Tablolar, mikro ve makro değerler; fazla bilinen ama zor okunan ve yorumlanan ögelerdir. Bunları okumak ve yorumlamak için sağlam bir bilgi birikimi ve tecrübe gerekir. Doğru bir eğitim, finans konusunda sağlam ve doğru adımlar atmanızı sağlar.

İstanbul Business School'un finans eğitimi, sizi sektöre hazırlarken iyi bir donanım edinmenizi sağlıyor. Sektörde yıllardır deneyim kazanmış ve finans konusunda üst düzey görevler almış profesyoneller tarafından verilecek eğitim, akademik bilgiyi pratikle birleştirme imkanı sunuyor.

Çeşitli finansal kurumlarda şube, operasyon, kurumsal bankacılık, ödeme sistemleri, iş geliştirme, pazarlama, dağıtım kanalları, CRM alanlarında çeşitli kademelerde yöneticilik görevlerinde bulunan Cüneyt Dirican'ın eğitmenliğinde yapılacak etkinlikte, 4 hafta boyunca finansın kilit noktaları işlenecek.

Siz de finans konusunda donanım kazanmak ve rakiplerinizin arasından sıyrılmak istiyorsanız, İstanbul Business School'un finans eğitimi programına göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder