10 Eylül 2013 Salı

Dijital Dünyaya Adım Atın

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijitalleşme çok daha büyük bir hızla ilerlemeye ve yayılmaya başladı. İçinde bulunduğumuz on yıl, geçtiğimiz on yıla göre daha dijital ve mobil halde. Yüksek hızlı İnternet'in yanında mobil entegrasyonun büyük bir hızla ilerlemesi, dijital pazarlamayı inanılmaz önemli bir sektör haline getirdi. 90'lı yılların sonunda tohumları atılan, 2000'li yılların başında gelişen ve Facebook'la birlikte varlığını kabul ettiren sosyal medya kavramı, bugün artık asla göz ardı edilemeyecek devasa bir sektör ve milyonlarca insana istihdam sağlıyor.

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı


Sosyal medya ve dijital pazarlama, klasik pazarlama anlayışından farklı olarak; çift yönlü iletişimin ağır bastığı ve hedef kitlenin de artık içerik üreticisi olduğu sahalar. Bu da, bu işlerdeki yöntem ve pratikleri klasik pazarlamadan ayırıp daha karışık hale getiriyor. Hal böyle olunca, sektörde hata lüksü çok azalıyor. Sektörde yer alıp dijital dünyada ya da sosyal medyada iş yapmak isteyenler, bu sahanın her türlü kuralını öğrenip zorluklara hazır olmalılardır.

IBS'in sosyal medya uzmanlığı sertifika programı, dijital dünyada ve sosyal medyada yer almak isteyenlere bu işin püf noktalarını öğreten, sektöre pazarlamacı gözüyle bakabilme yetisi kazandıran, dijital dünyanın zorluklarına karşı hazırlayan bir program. IBS tarafından verilen diğer eğitim sertifikaları gibi bu program da, program konusunda sektörün en deneyimli isimlerinden biri olan Caner Yörükoğlu tarafından veriliyor.

Eğitim Sertifikaları


Dijital dünyaya adım atmak istiyorsanız, bu program tam size göre.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder